Vastasyntynyt vauva 

Johdanto: Vauvan vaatekaappi: Vastasyntyneen vauvan valmistelu voi olla ylivoimaista, varsinkin kun on kyse vauvan vaatekaapista. Kuinka monta vauvanvaatteita tarvitset oikeastaan vastasyntyneelle? Tässä blogikirjoituksessa annamme sinulle kattavan oppaan, jonka avulla voit määrittää, kuinka monta vaatetta pikkuisesi todella tarvitsee.

  1. Ota huomioon ilmasto

Ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon määritettäessä, kuinka monta vaatetta vastasyntynyt tarvitsee, on ilmasto, jossa asut. Jos asut kylmemmässä ilmastossa, vauvasi tarvitsee enemmän kerroksia pitääkseen hänet lämpimänä. Jos taas asut lämpimämmässä ilmastossa, vauvasi tarvitsee vähemmän kerroksia. Yleissääntönä on, että varaa vähintään yksi vaatteenvaihto päivässä ja lisäksi muutama ylimääräinen vaate onnettomuuksien varalta.

  1. Ajattele elämäntyyliäsi

Elämäntyylilläsi on myös merkitystä määritettäessä, kuinka monta vaatetta vastasyntynyt tarvitsee. Jos aiot pysyä kotona ensimmäiset kuukaudet, vauvasi tarvitsee ehkä vähemmän vaatteita kuin jos aiot liikkua usein ulkona. Mieti päivittäisiä rutiinejasi ja suunnittele niiden mukaan.

  1. Keskity välttämättömiin vaatteisiin

Vastasyntyneen vauvan vaatteissa on muutamia välttämättömiä tavaroita, joita tarvitset elämäntyylistäsi tai ilmastostasi riippumatta. Näitä ovat mm:

  • Pikkuvauvapuvut tai bodyt (vähintään 5-7 kappaletta).
  • untuvapeitot (vähintään 5-7)
  • Sukat tai saapikkaat (vähintään 3-4 paria).
  • Hatut (vähintään 2-3)
  • Vaipat tai vastaanottopeitot (vähintään 3-4)
  1. Lisää lisävarusteita

Olennaisten tavaroiden lisäksi on hyvä pitää käsillä muutamia ylimääräisiä tavaroita kaiken varalta. Näitä voivat olla esimerkiksi

  • röyhtäilyliinat (vähintään 5-7)
  • ruokalappuja (vähintään 3-4)
  • lapaset (vähintään 2-3 paria)
  • Ylimääräiset sukat tai kengät (2-3 paria).
  • Ylimääräiset pipot (1-2)
  • Asuja erityistilaisuuksia varten (1-2)
  1. Panosta laatuun

Vastasyntyneen vauvan vaatteissa laatu on avainasemassa. Etsi vaatteita, jotka on valmistettu pehmeistä, hengittävistä kankaista, jotka ovat hellävaraisia vauvan iholle. Laadukkaisiin vaatteisiin panostaminen voi myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä, sillä ne kestävät pidempään ja kestävät useita pesukertoja.

Lopuksi, että vastasyntyneiden vauvanvaatteiden osalta vähemmän on usein enemmän. Suunnittele vähintään yksi vaatteenvaihto päivässä sekä muutama ylimääräinen vaate ja keskity välttämättömiin vaatteisiin, kuten alusvaatteisiin, untuvapeittoihin ja vaippoihin. Investoi laadukkaisiin vaatteisiin, jotka ovat hellävaraisia vauvasi iholle, ja etsi mahdollisuuksia yhdistellä vaatekappaleita eri asujen luomiseksi.

Jos etsit laadukkaita vastasyntyneiden vauvanvaatteita, tutustu verkkosivuihimme, joilla on laaja valikoima tyylikkäitä ja mukavia vaihtoehtoja.

Toivottavasti tästä oppaasta oli apua vastasyntyneen vaatekaapin valmisteluissa. Älä unohda nauttia näistä arvokkaista hetkistä pikkuisen kanssa!

Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Kids