Naisten vaatteet, asut, farkut, toppi, hame, kesähattu, ystävät.

 

Johdanto: Pukeutumisen valitseminen voi olla pelottava tehtävä, olitpa sitten menossa töihin, asioille tai tapaamassa ystäviä. Oikeiden vinkkien ja inspiraation avulla on kuitenkin mahdollista koota tyylikkäitä asuja, jotka saavat sinut näyttämään ja tuntemaan olosi hyvältä. Tässä blogikirjoituksessa jaamme parhaat vinkkimme ja asuideamme, jotka auttavat sinua vastaamaan kysymykseen: "Mitä laitan päälleni tänään?".

Vinkki 1: Mieti tilaisuutta Ensimmäinen askel asun valinnassa on tilaisuuden pohtiminen. Oletko menossa töihin, rennolle brunssille vai hienolle illalliselle? Asusi on oltava tilaisuuteen sopiva ja heijastettava henkilökohtaista tyyliäsi. Jos et ole varma pukukoodista, älä pelkää kysyä neuvoa isännältä tai kollegoiltasi.

Vinkki 2: Pukeudu vartalotyyppisi mukaan Toinen tärkeä tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon asua valitessasi, on vartalotyyppisi. Olitpa sitten kurvikas, siro tai urheilullinen, on olemassa muotityylejä, jotka imartelevat vartaloasi ja saavat sinut tuntemaan itsevarmuutta. Jos olet esimerkiksi kurvikas, kokeile istuvaa pukua. mekkoa joka korostaa kurveja. Jos olet siro, valitse korkeavyötäröinen mekko. housut ja hameita, jotka pidentävät sääriäsi.

Vinkki 3: Sekoita ja sovita Älä pelkää sekoittaa ja yhdistellä eri paloja luodaksesi ainutlaatuisen asun. Kokeile yhdistää rento t-paita bleiserin kanssa tyylikkään mutta rennon ilmeen luomiseksi, tai pue villapaita mekon päälle, jotta saat kodikkaan mutta tyylikkään kokonaisuuden. Yhdistelemällä ja yhdistelemällä voit myös hyödyntää vaatekaappiasi paremmin ja luoda erilaisia lookeja samoilla vaatekappaleilla.

Asuideoita: Seuraavassa on muutamia asuideoita, jotka voivat inspiroida seuraavaa ulkoasuasi:

  1. Rento brunssi: Yhdistä virtaava midi-hame, sovitettu t-paita ja lenkkarit, niin saat mukavan mutta tyylikkään asun.

  2. Työpalaveri: Kokeile räätälöityä bleiseria puseron ja housujen päälle, niin saat ammattimaisen mutta tyylikkään ilmeen.

  3. Treffi-ilta: Valitse pieni musta mekko ja statement-korvakorut ajattoman ja tyylikkään ilmeen luomiseksi.

  4. Viikonlopun asioinnit: Yhdistä korkeavyötäröiset farkut ja leikattu puku. villapaita ja nilkkakengät rentoon mutta silti tyylikkääseen asuun.

Johtopäätös: Näiden vinkkien ja asuideoiden avulla voit luoda tyylikkäitä ja mukavia kokonaisuuksia, jotka saavat sinut tuntemaan itsevarmaksi ja kauniiksi. Muista ottaa huomioon tilaisuus, pukeutua vartalotyyppisi mukaan ja yhdistellä eri paloja luodaksesi ainutlaatuisen lookin. Äläkä unohda tehdä ostoksia uusimmista mallistoistamme saadaksesi vielä enemmän inspiraatiota ja mahdollisuuksia vaatekaappisi kohottamiseen.

Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women